|
|
| testni 2 | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 sri kol 27, 2008 11:01 pm | |
| - lady ... je napisao/la:
- jel mi moze netko aktivirat acc,jos prekjucer registrirana
khm...lady? čuh da si ti igrao/la s računom nessie na staroj s1? Kratko pitanje koliko dobih resursa od tebe u WW naselje i koliko deffa? |
| | | ladyy Gost
| Naslov: Re: testni 2 čet kol 28, 2008 9:34 pm | |
| ono je bila napisala moja cura,dakle sa a extrem na kraju...
dobio si jaaako puno resursa ako te bas zanima.a eo stavio neki post na forum kifli jer ovo nisam vidio pa cu copy paste bez cenzure
Igram tamo dual acc sa curom kao sto vec neki znaju, acc Lady ... bio u DP. s vama jer me gunner ubacio (hvala!) ,medjutim izbacili me danas,jer neki DP clanovi (bivseg DPa) imaju issues sa mnom iz doba starog RG DPa kad sam bio u jednom savezu koji se raspao,ali prvi mecenin susjed i u dobrim odnosima sa mnom, javio mi se extremist i pito ocu kod njih iz jednog jedinog razloga,da im pomognem kod mecene u slucaju da krene na njih,i jesam,mecena nije dirao nikoga iz DP a kad mu je iz vrha kung fua naredjeno da zajedno sa gotovinom uzme meni i sumraku28 sva naselja on ih je odjebo...ja sam presao u RF DP jer mi je trebao savez a tamo mi je bio i jedini prijatelj sumrak28...iso bih kod mecene naravno da nisam bio pocetnik i prelos za kung fu savez a kad su me ovi vec zvali pa ajd reko... kasnije sam presto igrat a sumrak28 mi je vodio acc i izaso iz DP i napravio mali savez od nas 5,dogovorio se sa mecenom da mu pomogne posto je on imao WW lvl preko 50,60 dok je DP bio na nuli ... E sad zasto ja ovo pisem,e zato sto zelim na s1 igrat sa poznatom ekipom a vas tamo ima dosta pa ako kako mozete pomoci eto... bez obzira na supcinu extremista |
| | | ladyy Gost
| Naslov: Re: testni 2 čet kol 28, 2008 9:39 pm | |
| ispada da extrem nije tolika supcina ,barem na prvi pogled,pa isprika... a pitao si sta mozes ocekivati od mene? pa mozes puno,jer vise nisam mala beba i noob,a sad s koje strane ovisi o vama... pozdrav |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 3:13 am | |
| - ladyy je napisao/la:
- ...bez obzira na supcinu extremista
Joj čovječe... Nevjerojatno... Aj nek' ti bude, ja sam taj koji je opet kriv za sve, nisi ti niti itko drugi. Malo hrane za dušu nije na odmet. Idem pisat flušu mejl da mi promini nik u ŠUPČINA. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 3:31 am | |
| - ladyy je napisao/la:
- ono je bila napisala moja cura,dakle sa a extrem na kraju...
dobio si jaaako puno resursa ako te bas zanima.a eo stavio neki post na forum kifli jer ovo nisam vidio pa cu copy paste bez cenzure
Igram tamo dual acc sa curom kao sto vec neki znaju, acc Lady ... bio u DP. s vama jer me gunner ubacio (hvala!) ,medjutim izbacili me danas,jer neki DP clanovi (bivseg DPa) imaju issues sa mnom iz doba starog RG DPa kad sam bio u jednom savezu koji se raspao,ali prvi mecenin susjed i u dobrim odnosima sa mnom, javio mi se extremist i pito ocu kod njih iz jednog jedinog razloga,da im pomognem kod mecene u slucaju da krene na njih,i jesam,mecena nije dirao nikoga iz DP a kad mu je iz vrha kung fua naredjeno da zajedno sa gotovinom uzme meni i sumraku28 sva naselja on ih je odjebo...ja sam presao u RF DP jer mi je trebao savez a tamo mi je bio i jedini prijatelj sumrak28...iso bih kod mecene naravno da nisam bio pocetnik i prelos za kung fu savez a kad su me ovi vec zvali pa ajd reko... kasnije sam presto igrat a sumrak28 mi je vodio acc i izaso iz DP i napravio mali savez od nas 5,dogovorio se sa mecenom da mu pomogne posto je on imao WW lvl preko 50,60 dok je DP bio na nuli ... E sad zasto ja ovo pisem,e zato sto zelim na s1 igrat sa poznatom ekipom a vas tamo ima dosta pa ako kako mozete pomoci eto... bez obzira na supcinu extremista - ladyy je napisao/la:
- ispada da extrem nije tolika supcina ,barem na prvi pogled,pa isprika...
a pitao si sta mozes ocekivati od mene? pa mozes puno,jer vise nisam mala beba i noob,a sad s koje strane ovisi o vama... pozdrav |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 3:52 am | |
| - ladyy je napisao/la:
- a pitao si sta mozes ocekivati od mene?
pa mozes puno,jer vise nisam mala beba i noob, nego šta si??? idijot! i misliš da smo mi naive budale ili šta?? od tebe se može očekivati isto to kao na prošlom s1, tj: da se u ključnim tenutcima prikloniš neprijatelju, tj da povučeš sav svoj deff iz našeg ww-ejać i preseliš ga u ljutog neprijatelja kung fujovca preko noći. i sad te JA i samo JA pitam tko je taj jebeni MECENA (neki idiot koji je spizdija tri vagona zalata da bi ima najviše popa na sarveru) ma daj molim te ti pizdo, papak jedan odjebi od DP saveza za sve vjeke vjekova! učinija si to da spasiš svoj bjedni acc! a šta je acc kad svi znamo i dokazo je kakavi si! izvoli prći k meceni i njemu se čmari kao sva ostala sinovska gamad na ovom serveru! jednostavo rečeno: otišli ste i ZBOGOM, prodane duše mogu da nam puše!!!(stara dobra) i vrlo važno da znate je ovo: OVAJ PUT SMO TU OD PRVOGA DANA, TJ OD KAD I VI!!!! ma maš idioti, rješite kadidaturu pa se javite |
| | | Gost Gost
| | | | ladyy Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:09 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:11 pm | |
| - Smoki je napisao/la:
- ....
isoooo mikiiii, vidim ja da je bolje da sam ranije ošla doma |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:25 pm | |
| maza vidim ja da ti dobre pive točiš..daj i meni jednu |
| | | Gost Gost
| | | | Gast Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:31 pm | |
| |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:34 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | ladyy Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:39 pm | |
| doso sam na zapanjujucu ideju potaknuti vasim kritikama,stavljam acc na brisanje jer nema smisla razvijat kad ce biti unisten jelte,ali vratit cu se sa drugim imenom samo da vas izjebem u guzicu ponovno,necete ni znati da ste primili MENE u savez,ali svi vasi protivnici ce znati,lol... mozda to bude za mjesec,6mjeseci ili kad natari dodju...ali sad ste mi bar donijeli malo radosti u igranje traviana,pa antonyo napravi jos jednu listu onih koji su vec u savezu i nadam se da cete dobro provjeravati sve nove clanove,a ti smoki nadji zivot,mislim znam da sigurno kod kuce imas za kompom stolicu sa velikom vibrirajucom palicom koja ti se zabije u supak svaki put kad sjednes na nju igrati traviana ,al ono covjece,trebas malo fizicke aktivnosti ,pa daj barem pozovi antonya kod sebe na pivo pa dok jedan igra traviana drugi ga moze guziti pa onda obrnuto ,pa posaljes IGM nekim svojim pajdasima da ti trebaju pojacanja jer antonyo ima premal kurac,pa bacite grupnjak i stavi obavezno na HOF sekciju da svi vide kakva ste slozna ekipica u potpisu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:42 pm | |
| djete drago briši acc i odjebi s servera |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:52 pm | |
| jebote pa ovo postaje zanimljivo,ladyy ajde nemoj biti takav pa sada brisati acc. malo je glupo,ajd budi naš ponuditi čemo te pa čemo se ljepo pomirit i "mir,mir niko nije kriv"aaaa šta kažeš |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 12:55 pm | |
| ladyy ti to nama prijetiš? |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 1:05 pm | |
| - brabus je napisao/la:
- ... "mir,mir niko nije kriv"aaaa šta kažeš
s mojim klincima to ponekad i upali, možda uspije i sa "curicom" al bojim se ... znaš kako je sa čudovišem iz LochNess-a, kao postoji postoji, a dokaza nigdje. Mnogi imaju slične namjere (prljave) i potisnute ljutnje u svojim glavama. Očekivano je da se ljute kad im se ne opraštaju grijesi koji, bez obzira što su dio IGRE (koja ne bi trebala utjecati na stvaran život), ipak proističu iz karakternih osobina igrača. Dakle slobodno se ljutite, čak i spamajte, vaša je karma vaša stvar ... a netko to od gore vidi sve (a nije MH). |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 1:28 pm | |
| ma ja se zajebavam,eto tek toliko da spamam,niti neznam koje taj/ta tako da booo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 1:52 pm | |
| vi znate da su cure zlopamtila..još ako je u pms-u onda ste gadno nahebali..a da ne velim ak je slučjano ušla u klimaks..onda beži kam te noge nose....zajebane su te tetkice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 5:47 pm | |
| Bah.
Mislim, brisat će acc, a ja ne znam da ga je itko od nas uopće i napao ikada... Bezze...
Kako god. MiB (Mecena) ti je na plus/plus pa ti predlažem da se regaš tamo i podsjetiš ga na stara dobra vremena kad je AS rokao po tvom defu, a njegov savez kung fu po našim selima u kojima nije bilo defa.
A što se tiče pitanja oko varanja za WW u prvoj rundi...
WW graditelj mora bit' čist ko suza. Ako sekome i "progleda kroz prste", WW accu se prati svaka sitnica. I što je Cabal uradio? Osvojio je WW selo i otišao ća, a password od acca podijelio svima unutar čoa. Hvala bogu svi su se logirali i ovako i onako, tako da je MH kad je išao u kontrolu imao što vidjeti, crvenilo na sve strane (inače u MH toolu ili kako li se već zove crvene se accevi koji krše bilo koja pravila).
I priča ide dalje, MH nije bio siguran što napraviti i zvao je game admina. Ni game admin nije bio siguran treba li to kazniti ili ne s obzirom da je to naš prvi server. I onda je pozvao game admina sa .com servera. Koji je bio jasan. U pravilima lijepo piše. Samo se vlasnik acca smije sa svojom lozinkom logirati na svoj acc i nitko više - ostali mogu i smiju biti samo sitteri.
A najgore u cijeloj toj priči je to što je Deathmaster bio uništen, ali ne, neće on obrisat acc i igrati dual sa Cabalom, brisanje acca je ispod časti valjda. A da je to napravio, Cabal ne bi bio banan ni kažnjen. Onako je zbog bahaćenja "tko nam što može kršimo pravila i što nas briga kad smo naj" syn na kraju spušio.
Kako mi se digne tlak kad se toga sjetim ne možete zamislit. Odmah je na glavnom forumu krenulo mass trolanje i spamanje i ovo i ono. A nitko se nije sjetio da je i Jon Snow bio WW builder i da je isto bio kažnjen, ali AS nije po forumu oko toga pravio nikakvu frku. Prekršio je pravila, kažnjen je i što onda? Jon Snow je gradio uredno i dalje, usuđujem se reći da bi najvjerojatnije on izgradio WW na 100 da ga Njanji nije pretekao ili da je syn imao čime roknut Njanjijev WW.
I onda se svi pitaju zašto AS ocjenjujem boljim savezom od Syna. |
| | | ladyy Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 6:49 pm | |
| Valjda svi shvacaju da je sve sto sam napisao cista zajebancija,ocekivao sam barem slican odgovor da se malo nasmijem... meni je ova igrica upravo to - igra,ja se ne ljutim ni zbog cega,brisem acc jer zelim igrati u jako dobrom savezu jer smatram da sam jako dobar igrac,a iskreno mislim da ce te vi biti najbolji na jugozapadu... a za s1 eo samo zadnje sto cu napisati moja obrana je branila cijeli RF DP kome god je trebalo,ako se ne sjecate da vas podsjetim samo da sam pravio vojsku za sve vas koji su to htjeli i pitali jer meni nije trebala,davao sam je bespovratno upravo zato sto mi pokraj mecene obrana nije trebala...nijedan RF DPovski vojnik nikada nije dosao kao pojacanje u moje naselje u jednom trenutku kad mi je trebala,obranio me mecena jelte,nijedan RF DP nije poslao poruku da pita "di si,sta ima" ,"tko si ti" tak da nisam bio nesto sentimentalno vezan za RF DP tih mjesec dana ili dva mjeseca koliko sam bio... pa eto sad kad znate cijeli moj travianzivotni put da pozdravim sve i sretno,idem u drugi kvadrant i nadam se da ovaj put necete pobijediti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: testni 2 pet kol 29, 2008 7:08 pm | |
| hihihihihi od prošlog servera se neke stvari nisu promijenile... Nada umire zadnja-dokazano, ona umrla a RF-FIN pobijedio |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: testni 2 | |
| |
| | | | testni 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|