| testni | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
test Gost
| Naslov: testni sub kol 16, 2008 10:15 pm | |
| blablablablablablabla....fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pozdrav od Samsona
fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ajmo svi tri četiri štiri
fejkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni ned kol 17, 2008 12:23 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni ned kol 17, 2008 12:33 pm | |
| može li se nekako napravit da igrać koji nije ćlan našeg saveza a odi napiše poruku mora se potpisat pravim imenom |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni ned kol 17, 2008 1:37 pm | |
| - Decije Cecilije je napisao/la:
- može li se nekako napravit da igrać koji nije ćlan našeg saveza a odi napiše poruku mora se potpisat pravim imenom
U principu kada se prijavljiva da napiše post mora upisati korisničko ime i više je nego preporučljivo da napiše ingame nick, a da se primora na to ne, ne postoji mogućnost. |
|
| |
denzy Gost
| Naslov: pojava ned kol 17, 2008 3:23 pm | |
| evo na forumu sam samo toliko i da kažem edi se neće prijaviti na forum ima 9 godina to mi je sin i može ići vidjeti forum preko mog acca |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni ned kol 17, 2008 4:33 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni ned kol 17, 2008 4:36 pm | |
| pa staviš da se ljudi moraju prijaviti i da im ide pozivnica na vanjski dio foruma na tvoj mail na mailu dobiješ poruku ko se pokušava kandidirati provjeriš dali taj nik postoji in game i na kojim je kordinatama pošalješ mu ingame poruku da provjeriš dali je to ta osoba i vidiš dali ćeš ga pozvati da se kandidira i dali ćeš mu dati uopće pristup ali stavi na pristupni forum koja su pravila prijavljivanja da mora čovjek nešto napisati o sebi ko je šta je nešto kao travian životopis likove koji pišu ja bi u savez i ništa više otkantaj odmah ili je još bolje da oni tebi pošalju poruku in game smanjuješ traženje po kartama dobiješ odmah link na igrača i smanjiš sebi posao |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: testni pon kol 18, 2008 1:18 am | |
| a kak se ljudi budu prijavili za ulazak u savez ako nemaju link na forum? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni pon kol 18, 2008 2:15 am | |
| - Ikhtiyar Khalji je napisao/la:
- a kak se ljudi budu prijavili za ulazak u savez ako nemaju link na forum?
Link-a na forum nema jer se veleposlanstvo ne radi i nema mjesta...stoga nije ni potreba za linkom na forum...što ne znači da naš brat DP. ne triba imati link na profilu saveza ako imaju mista u savezu. Nakon šta završi projekt drugo naselje dignut čemo vp za koji lvl i staviti link na opis saveza naravno. A do tada spamajte koliko vas je volja ionako ču ovo sve maknuti odavde...izbrisati tj. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: test pon kol 18, 2008 2:23 am | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: testni pon kol 18, 2008 2:40 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni pet kol 22, 2008 3:54 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni pet kol 22, 2008 4:26 pm | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: testni pet kol 22, 2008 4:43 pm | |
| Kandidature? Tek sa vidim. Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez Ja bi u savez |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni pet kol 22, 2008 4:45 pm | |
| koji spammeri...loshe totalno očekivao san najmanje 78554563470807565645778606763 stranica u ovoj temi |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: testni pet kol 22, 2008 4:47 pm | |
| Zncai da sam sad primljen u savez? Joj hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala Koji smo mi spameri |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: testni pet kol 22, 2008 4:48 pm | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: testni pet kol 22, 2008 4:51 pm | |
| |
|
| |