Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Upitnik za potencijalne nove članove saveza

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 5:34 pm

bojim se da je na ova pitanja odgovarala članica iz dp saveza
to sam zaključio po prepoznatljivom zajedljivom i sarkastičnom načinu govora
a ko ima čuku da tako javno spušta jednom super heroju osim nekog ko po gl forumu smije ljudima upadati u potpise
i kome nije bed objesiti igračku ovce ili šišmiša mucastog za avatara Smile

nemogu vjerovati da vas je digla Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 5:40 pm

looooooooooooooooooooool betmenije kaj ti je, nisam ja!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 6:27 pm

pa betmene, kako neznaš ko je mačka LOL, nemogu vjerovat da je i tebe nasamarila Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 7:07 pm

betmen je napisao/la:
bojim se da je na ova pitanja odgovarala članica iz dp saveza
to sam zaključio po prepoznatljivom zajedljivom i sarkastičnom načinu govora
a ko ima čuku da tako javno spušta jednom super heroju osim nekog ko po gl forumu smije ljudima upadati u potpise
i kome nije bed objesiti igračku ovce ili šišmiša mucastog za avatara Smile

nemogu vjerovati da vas je digla Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697

betmen kaj je bilo došla je koka čul si samo mic mic..mjau mjau i malo si mi se pogubil...hm baš me zanima koje ja to koka....betmen ko zna možda ima i 19 i pol let Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 87166 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 87166
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 7:15 pm

sir ichy je napisao/la:
....betmen ko zna možda ima i 19 i pol let

uuuu to bi njemu bila prevelika promjena Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 7:36 pm

betmen, gajba pive i skinem mački masku Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 8:46 pm

sad mi treba smajlić koji se pokrio ušima. Embarassed

ja sam popušio foru

a ženi-mački kao uostalom i svakodnevno MASS Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697
[Vrh] Go down
catwomen
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 9:53 pm

asterixx za tak jefitno bi se eksponirao..kad već ide gajba..onda traži jednu za mene i može i jedna romatična večera u troje pa onda može maska dolje queen

a rashka care ti si meni sav cool1 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 726697
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 10:03 pm

ajde važi... ali onda moraš napravit ono što si neki dan pravila i pozvat me.... cheer1
[Vrh] Go down
catwomen
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 11:32 pm

nema problema imamo dogovor

a sad neznam nitko mi nije rekao dali sam prošla ili ne..mogu k vama u savez..neda mi se osnovati svoj savez ili da se javim nekome od glavnih preko igm-a.. scratch
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 11:43 pm

a čuj.... s obzirom da smo nekad bili u istom savezu.... mislim da će to malo teže ić... ali na odgovornima je da odluče Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 11:53 pm

a ne ne žena mačka mora prvo kod mene u akademiju mr.green mr.green
pošalji meni ingame i sve se dogovorimo oko pozivnice Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 458241
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 11:57 pm

djava mali Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 906779 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 906779 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 906779
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptysub kol 30, 2008 11:58 pm

decije cecije pazi da ne uloviš "mačka" Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 12:02 am

pusti ti to asterixx, decije nam razmislja o radu na crno ko zigolo. henki penki s bakicama iz dojclanda i slicno Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 812516 ne pada gold s neba Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 485359 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 485359 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 485359
[Vrh] Go down
catwomen
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 12:04 am

a hvala hvala decije...javit ću se sutra s nekom pristojnom porukom i nadam se da ću ispuniti sve vaše upite..ako treba i praktični dio polagat..mogu i to..ali sad sam došla iz vana malo sam si popila pa sam pod čokom drunken ....bojim se da ne padnem praktični dio..jer bih zaista voljela biti u vašem savezu...neke od vas i znam sa staroga s1...ono vi ste stvarno super..betmena znam isto jako doobro..njega najbolje poznajem..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 12:24 am

koja je ova katwumen???

decije vidim ti si heroj ko i uvjek pomažeš dami u nevolji..nemoj kaj bumo vanchi i ja ljubomorne..pa dečki kad se ova micica tak već trudi dajte ju još malo testirajte pa ju onda zemite... Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 331543
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 12:58 am

e ovako mene je zbunio onaj rep sa slike pa sam malo zabrijo
a osnujem ja dp ligu pravde di će samo biti cure od 18-25 i nepravim ni jednog of vojnika i branim sve cure od reda koje tamo dođu
a što se mene tiče šhemale je prihvatljiv rizik u ovom slučaju još se palim na gumene kostime a o tome nekom drugom prilikom budem pisao
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 1:03 am

ma zakaj sad drugom prilikom.
hmh imam gumene rukavice za pranje suda i slicno. zute! jel to moze proc pod kostim? *zbunjena* Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 449824
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 1:14 am

ako imaš kakvih kremica uz to može Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 906779
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 1:17 am

Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194 joj betmen nikad martha stewart od tebe, pa u svakoj kuhinji ima ulja Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 835194
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 1:20 am

kako misliš da u kuhinji ima ulja pa nije to mehaničarska radiona Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 500663
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 1:23 am

ne zajebavaj betmenije jer bus za kaznu moral napisat kriticki osvrt na ponudu i kvalitetu ponudenih omeksivaca po svim ducanima u lijepoj nasoj. i to s obzirom na miris, dugotrajnost doticnog, osjecaj svjeze proljetne zapadnojapanske rose na kozi i ofkors ambalazu. alien
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 1:23 am

betmen je napisao/la:
kako misliš da u kuhinji ima ulja pa nije to mehaničarska radiona Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 500663

joj betmen stara narodna ljekarna

ulja da ne žulja i soli da ne boli

sve te moramo učiti alien
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Emptyned kol 31, 2008 1:26 am

ja ti slabo čitam i učim a pokazalo se da se jedino praksom dolazi do savršenstva
pa pokloni se i počni
pusti priče
a od gledanja nema selameta Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 891357 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 974965 Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 87166
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Upitnik za potencijalne nove članove saveza   Upitnik za potencijalne nove članove saveza - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Upitnik za potencijalne nove članove saveza
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-