| Prijava za špijuna | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
jedan Gost
| Naslov: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 10:47 am | |
| Dakle evo ja bi vas, naravno u vase odobrenje spijunirao ..... Dakle da riješim upitnik 1. Pile pikće dok ne dopikće do kuće - što ne valja u toj rečenici kad se izgovori naglas dva-tri puta? 2. Koliko si puta pogledao Titanic? 3. Možeš li spavat bez jastuka ako inače spavaš s jastukom i obrnuto možeš li sa ako si inače bez? 4. Koliko katapulta treba da se uništi naciljani kamenozidar level 10? 5. To je kriv za to što se mali ispovraćao po autu Gotovčevih? 6. Ko ti jebe mater. 7.Kad si/ste offline koliko često mislite na travijan? 8.Jel ti majka kuala lumpur dok si bija mali? 9. Koji je super heroj najači i zašto? 1.MMM piletina 2.nisam ga nikada vidio..... 3.Ja sapavam na podu 4.Kamenozidar se ne može naciljati katapultima 5.Gotočevi.Pre brzo su vozili 6.čača 7.Ja ne mislim.... 8.Lumpur? wtf 9.Superhik Nadam se da ceze me primiti ko spijuna..... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 11:10 am | |
| Kakvo špijuniranje? Pojasni. |
|
| |
jedan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 11:13 am | |
| eX ti si opet pijan pa ne kuzis zajbanciju? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 11:15 am | |
| a ja već mislio da imamo dobrovoljca da špijunira za nas a sigurno bi se čovjek javio da špijunira neki savez koji je na 200 mjestu i sa 2 člana |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 11:16 am | |
| možda bi i bio dobar za špijuna i to na bilo kojoj strani jer mu izvješča budu ko po špagi... mrtav ozbilja, hladan, bez osjećaja... ali zato sve u pojašnjeno... od zajebancije niti Z... ne vidim tu nikakvoga potencijala |
|
| |
jedan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 11:26 am | |
|
Moj limit je barem 150 mjesto i 3 clana
|
|
| |
jedan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 11:27 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 11:54 am | |
| primljen si |
|
| |
jedan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 12:07 pm | |
| Znaci imam pristuv svim vasim tajnama i planovima te skrivenom planui za unistenje mog saveza....
jeeeeeee |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 12:09 pm | |
| Ja ću s nekim duhovitim, domišljatim i nadasve superzabavnim komentarom izaći kroz koji dan... Al čisto da znaš da sam zabilježio i procesuirao tvoju prisutnost, kod mene treba malo duže da se skuha poželjan odgovor... :smiley po želji
al naši smiley-i su i dalje wayup njanja-nja-nja :smiley po želji - moram napravit jednog takvog |
|
| |
jedan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 12:25 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 3:07 pm | |
| - jedan je napisao/la:
- : smilylie po želji
imam ja jedno pitanje za tebe..nije baš svakodnevno ali čuj ima smisla.. a inače malo si preozbilja za nas..ak nebuš zanl odgovor na pitanje onda imaš da napišeš neku pjesmicu inače nikaj od tebe Zena na sahrani svoje majke srece covjeka kojeg ne poznaje. Pomislila je kako je taj tip fenomenalan, njen covjek iz snova, i vjerovala je da je on bas to. Odmah se zaljubila u njega, ali nije trazila njegov broj telefona, pa ga nije vise mogla pronaci. Par dana nakon toga, ta zena je ubila svoju sestru. Pitanje: Zasto je ta zena ubila svoju sestru? |
|
| |
jedan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 3:19 pm | |
| Jer je vidjela tog tipa na sprovodu svoje majke te se nadal da ce ga ponovo vidjet na sprovodu svoje sestre....jos sam i psihopat.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 3:22 pm | |
| da nije taj čovjek bia s njenom sestrom? ili možda je nju netko napa na travianu a kako je sestra bila na kompu a ova nije mogla sad na svoj acc, kako se riješit drugačije sestre nego je lipo ubiješ i riješiš napad na acc ? možda pak pms? a nije poslušala tvoj savjet s msn, prstići nisu bili u akciji? možda joj je ova opsovala i mamu i tog momka? možda je ženska popizdila zbog nedostatka sex-a? hmmmm |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 3:30 pm | |
| - jedan je napisao/la:
- Jer je vidjela tog tipa na sprovodu svoje majke te se nadal da ce ga ponovo vidjet na sprovodu svoje sestre....jos sam i psihopat....
tooo imamo i psihopata..juhuuuu..moš proć..aj to kaj si ozbiljan pripista ćemo tvoj pshipoatskoj osobnosti maza dobra ti je teorija ...sviđa mi se kako razmišljaš..no dosta o tebi ajmo malo o meni... biži u birtiju na pivu maza dolazim |
|
| |
josh jed Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna ned ruj 07, 2008 9:45 pm | |
| Ej ti što hoćeš špijunirat jel ti ime možda edo? |
|
| |
jedan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna pon ruj 08, 2008 11:55 am | |
| |
|
| |
drugi Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna pon ruj 08, 2008 7:20 pm | |
| ma pitam...pretpostavljam |
|
| |
ozbiljan Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna uto pro 16, 2008 7:37 am | |
| hebote kolko vi možete tipkati bez smisla dakle da ne duljimo, javljam se za špijuna i to za mizernu plačicu od 500|500|500|500 po danu + zdravstveno i mirovinsko ili samo za besplatnu pivu kod Đure... prodajem informacije (nove i polovne) iz svih saveza, wingowa, iz Sabora, Vlade, Uprave gradskog vodovoda, tete iz kioska... |
|
| |
opetOzbi Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna uto pro 16, 2008 7:44 am | |
| nick je trebao biti: ozbiljan kandidat na neozbiljnog špijuna, ali je ostalo samo ovo "ozbiljan" ma nema veze zaboravih spomenuti: IG nick na upit i onda dostavljam uredno popunjene formulare za pristup Redu špijuna ... i ostalo uredno popunjeno, također na upit... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna uto pro 16, 2008 11:09 am | |
| - ozbiljan je napisao/la:
- hebote kolko vi možete tipkati bez smisla
dakle da ne duljimo, javljam se za špijuna i to za mizernu plačicu od 500|500|500|500 po danu + zdravstveno i mirovinsko ili samo za besplatnu pivu kod Đure... prodajem informacije (nove i polovne) iz svih saveza, wingowa, iz Sabora, Vlade, Uprave gradskog vodovoda, tete iz kioska... da vidimo tvoje sposobnosti; zadatak 1. -špijuniraj kolko članova ima DDP savez zadatak 2. -špijuniraj ko će napravit WW (ulizivanje moguće) zadatak 3. -špijuiraj kolko košta litra rakije kod jože (ako jeftino onda donesi) zadatak 4. -špijuniraj kolko duplo ve duplo ve duplo ve-ovci popiju pive mjesećno zadatak 5. -špijuniraj kolko litara žbuke treba da se ižbuka puževa kućica |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna uto pro 16, 2008 12:13 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna uto pro 16, 2008 1:21 pm | |
| ma daj pa jel neprepoznaješ stil pisanja to nam se njanji javio |
|
| |
ovaj od Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna uto pro 16, 2008 7:03 pm | |
| 1. DDP ima jednog člana, ostalih 58 nisu još članarinu platili 2. na kojem serveru, znam ko će na drugom 3. ništa, joža časti 4. tamo navodno piju samo mineralnu i vitaminske šumeće tablete, ujutro jedu pahuljice a predvečer počinju sa malo red bulla, red pršuta i red sira. 5. litara?? sad šalji 500|500|500|500 ma kakav špijun, zaebavam se, dođoh viditi oće se javiti ovi što se ne javljaju na s2, ali ni ovdje glasa od njih |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijava za špijuna uto pro 16, 2008 10:19 pm | |
| njanji? a ne. ne. njanji u DP više ne može. sve prilike je već iskoristio. nema kod nas piškit ću, kakit ću. kako je rekla administratorica ogrejma u dva navrata za takve ko on: 1. "Ne može firma naprijed ako klijenti kake" 2. "Ta nismo valjda u obdaništu" |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijava za špijuna | |
| |
|
| |
| Prijava za špijuna | |
|