| MOLBA SA SAVEZ | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
YNDIE Gost
| Naslov: MOLBA SA SAVEZ čet ruj 04, 2008 11:25 pm | |
| Poštovani suigrači,
javljam se u ime našeg saveza S.T.D., a prema preporuci Ychia. Ovako stvari stoji bez puno okolišanja. Mi smo trenutno 75 na serveru, ali tek smo krenuli. Nas par igrača je već iskusno po stranim serverima i već smo ih 5 završili vani. Ono što vam mogu reći je da nitko nikada nije sam pobijedio server kao savez ili igrač. S toga je suradnja ključna, pogotovo kada se pojave sela od Natarsa i trebamo milijune resursa za WW i 100tisuća jedinica vojske, ako ne i više. zašto ne odmah startati sa suradnjom. Mi vam možemo ponuditi znanje i iskustvo trenutno u bilo kojem obliku i možemo vam pomoći kod lažnih napada ili koordinacije napada, ali trenutno dok se naravno ne postavimo na noge. Vi u startu, jer ipak je zakon jačega na snazi možete kao veliki savez sa svojom diplomacijom utjecati ako netko eventalno počne nas ugrožavati. U svakom slučaju, negdje ćemo se susresti, a zašto ne u startu....
ja sam poslao u vašu ambasadu ponudu za savez...pa razmislite.
Pozdrav i sretno |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pet ruj 05, 2008 3:26 pm | |
| ako nista drugo ima dara za uvjeravanje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pet ruj 05, 2008 3:52 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pet ruj 05, 2008 7:01 pm | |
| vas petoro s iskustvom uvik se možete javit meni i pošaljem vam posivnicu za akademiju |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pet ruj 05, 2008 10:08 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ sub ruj 06, 2008 10:27 am | |
|
Zadnja promjena: blitz-Wekich; pet sij 16, 2009 3:14 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ sub ruj 06, 2008 5:03 pm | |
| a zasto nebi bili bahati? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ sub ruj 06, 2008 6:01 pm | |
| - bore lee je napisao/la:
- a zasto nebi bili bahati?
da pitam se i ja..hej dečki su bili hrabri i odvažni i predstavili se na našem forumu..nemreju svi biti odmah najjači i njabolji..svi znamo kak to ide..a ruku na srce svi smo nekad bili maji maji..a i još jedna stvar i mi ćemo nekoga danas sutra pitat za savez ili nap..pa dečki dragi ... nek se niko ne rasrdi na mene..ali sam ovo morala napisat |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ sub ruj 06, 2008 9:44 pm | |
| - YNDIE je napisao/la:
- Poštovani suigrači,
javljam se u ime našeg saveza S.T.D., a prema preporuci Ychia. Ovako stvari stoji bez puno okolišanja. Mi smo trenutno 75 na serveru, ali tek smo krenuli. Nas par igrača je već iskusno po stranim serverima i već smo ih 5 završili vani. Ono što vam mogu reći je da nitko nikada nije sam pobijedio server kao savez ili igrač. S toga je suradnja ključna, pogotovo kada se pojave sela od Natarsa i trebamo milijune resursa za WW i 100tisuća jedinica vojske, ako ne i više. zašto ne odmah startati sa suradnjom. Mi vam možemo ponuditi znanje i iskustvo trenutno u bilo kojem obliku i možemo vam pomoći kod lažnih napada ili koordinacije napada, ali trenutno dok se naravno ne postavimo na noge. Vi u startu, jer ipak je zakon jačega na snazi možete kao veliki savez sa svojom diplomacijom utjecati ako netko eventalno počne nas ugrožavati. U svakom slučaju, negdje ćemo se susresti, a zašto ne u startu....
ja sam poslao u vašu ambasadu ponudu za savez...pa razmislite.
Pozdrav i sretno evo mi smo se čuli i zaključili stvar.. živili |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ ned ruj 07, 2008 2:56 am | |
| tsk tsk tsk pa nismo mi mislili biti bahati baren ja ne...ak je to tako doživljeno ispričavan se |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ ned ruj 07, 2008 3:33 am | |
| |
|
| |
deni Gost
| Naslov: molba za savez ned lis 26, 2008 8:13 pm | |
| Pozdrav zelim uci kod vas u savez imam oko 545 stanovnika i dava naselja, te 100 vojnika i podosta iskustva sa prošlog hr servera i bax-a |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ ned lis 26, 2008 8:34 pm | |
| - deni je napisao/la:
- Pozdrav zelim uci kod vas u savez imam oko 545 stanovnika i dava naselja, te 100 vojnika i podosta iskustva sa prošlog hr servera i bax-a
i krive kordinate |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pon lis 27, 2008 2:49 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pon lis 27, 2008 3:11 pm | |
| hihihihihiihihihihih al ste zločesti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pon lis 27, 2008 8:04 pm | |
| Na žalost ne mogu nać smajli "bahati" ili "arogant" da valja, ali vrijedio bi nam sad zlata... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pon lis 27, 2008 8:19 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pon lis 27, 2008 9:58 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ pon lis 27, 2008 10:02 pm | |
| - Extremist je napisao/la:
- To je "lukavi". Nije to.
Hahahah.. evo još jedan pokušaj |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ uto lis 28, 2008 12:27 am | |
| King? Blizu je, blizu... Ali ne... Ne... Ono fali nekakav "pompous bastard" smajli. Ovaj kralj iako pun sebe nije mi baš "sjeo". |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ uto lis 28, 2008 4:30 pm | |
| pf ofkors da ne budu takvi, takvi su fujek. alsodakle, slijede smajlici koje ja zovem inflating smileys koji su tolko arogantno i bahato napuhani da samo kaj ne eksplodiraju od samodivljenja i samoglorificiranja: a evo i gratis spank spank nr. 2 za sve ljubitelje spenkspenkanja u dp-u |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ uto lis 28, 2008 5:44 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MOLBA SA SAVEZ uto lis 28, 2008 6:34 pm | |
| |
|
| |