Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

MOLBA SA SAVEZ

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
YNDIE
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyčet ruj 04, 2008 11:25 pm

Poštovani suigrači,

javljam se u ime našeg saveza S.T.D., a prema preporuci Ychia.
Ovako stvari stoji bez puno okolišanja. Mi smo trenutno 75 na serveru, ali tek smo krenuli. Nas par igrača je već iskusno po stranim serverima i već smo ih 5 završili vani.
Ono što vam mogu reći je da nitko nikada nije sam pobijedio server kao savez ili igrač. S toga je suradnja ključna, pogotovo kada se pojave sela od Natarsa i trebamo milijune resursa za WW i 100tisuća jedinica vojske, ako ne i više.
zašto ne odmah startati sa suradnjom. Mi vam možemo ponuditi znanje i iskustvo trenutno u bilo kojem obliku i možemo vam pomoći kod lažnih napada ili koordinacije napada, ali trenutno dok se naravno ne postavimo na noge.
Vi u startu, jer ipak je zakon jačega na snazi možete kao veliki savez sa svojom diplomacijom utjecati ako netko eventalno počne nas ugrožavati. U svakom slučaju, negdje ćemo se susresti, a zašto ne u startu....

ja sam poslao u vašu ambasadu ponudu za savez...pa razmislite.

Pozdrav i sretno
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypet ruj 05, 2008 3:26 pm

ako nista drugo ima dara za uvjeravanje
alien
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypet ruj 05, 2008 3:52 pm

lol

Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypet ruj 05, 2008 7:01 pm

vas petoro s iskustvom uvik se možete javit meni i pošaljem vam posivnicu za akademiju MOLBA SA SAVEZ 929860
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypet ruj 05, 2008 10:08 pm

Decije Cecilije je napisao/la:
vas petoro s iskustvom uvik se možete javit meni i pošaljem vam posivnicu za akademiju MOLBA SA SAVEZ 929860

mr.green ak ih je više prebacit čemo kojeg člana i kod nas ima nešto mista Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptysub ruj 06, 2008 10:27 am

silent

Zadnja promjena: blitz-Wekich; pet sij 16, 2009 3:14 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptysub ruj 06, 2008 5:03 pm

a zasto nebi bili bahati?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptysub ruj 06, 2008 6:01 pm

bore lee je napisao/la:
a zasto nebi bili bahati?

da pitam se i ja..hej dečki su bili hrabri i odvažni i predstavili se na našem forumu..nemreju svi biti odmah najjači i njabolji..svi znamo kak to ide..a ruku na srce svi smo nekad bili maji maji..a i još jedna stvar i mi ćemo nekoga danas sutra pitat za savez ili nap..pa dečki dragi ...

nek se niko ne rasrdi na mene..ali sam ovo morala napisat

MOLBA SA SAVEZ 4235
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptysub ruj 06, 2008 9:44 pm

YNDIE je napisao/la:
Poštovani suigrači,

javljam se u ime našeg saveza S.T.D., a prema preporuci Ychia.
Ovako stvari stoji bez puno okolišanja. Mi smo trenutno 75 na serveru, ali tek smo krenuli. Nas par igrača je već iskusno po stranim serverima i već smo ih 5 završili vani.
Ono što vam mogu reći je da nitko nikada nije sam pobijedio server kao savez ili igrač. S toga je suradnja ključna, pogotovo kada se pojave sela od Natarsa i trebamo milijune resursa za WW i 100tisuća jedinica vojske, ako ne i više.
zašto ne odmah startati sa suradnjom. Mi vam možemo ponuditi znanje i iskustvo trenutno u bilo kojem obliku i možemo vam pomoći kod lažnih napada ili koordinacije napada, ali trenutno dok se naravno ne postavimo na noge.
Vi u startu, jer ipak je zakon jačega na snazi možete kao veliki savez sa svojom diplomacijom utjecati ako netko eventalno počne nas ugrožavati. U svakom slučaju, negdje ćemo se susresti, a zašto ne u startu....

ja sam poslao u vašu ambasadu ponudu za savez...pa razmislite.

Pozdrav i sretno

evo mi smo se čuli i zaključili stvar..

živili karlovačko
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyned ruj 07, 2008 2:56 am

tsk tsk tsk pa nismo mi mislili biti bahati baren ja ne...ak je to tako doživljeno ispričavan se Embarassed
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyned ruj 07, 2008 3:33 am

antonyo7 je napisao/la:
tsk tsk tsk pa nismo mi mislili biti bahati baren ja ne...ak je to tako doživljeno ispričavan se Embarassed

entonijo MOLBA SA SAVEZ 1072 MOLBA SA SAVEZ 891357
[Vrh] Go down
deni
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: molba za savez   MOLBA SA SAVEZ Emptyned lis 26, 2008 8:13 pm

Pozdrav zelim uci kod vas u savez imam oko 545 stanovnika i dava naselja, te 100 vojnika i podosta iskustva sa prošlog hr servera i bax-a
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyned lis 26, 2008 8:34 pm

deni je napisao/la:
Pozdrav zelim uci kod vas u savez imam oko 545 stanovnika i dava naselja, te 100 vojnika i podosta iskustva sa prošlog hr servera i bax-a

i krive kordinate lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypon lis 27, 2008 2:49 am

uh nisam ranije vidio ovu temu, ja jesam bahat i baš sam mogao napisati nešto bahato po ovom pitanju Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypon lis 27, 2008 3:11 pm

hihihihihiihihihihih al ste zločesti Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypon lis 27, 2008 8:04 pm

Na žalost ne mogu nać smajli "bahati" ili "arogant" da valja, ali vrijedio bi nam sad zlata... Sad
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypon lis 27, 2008 8:19 pm

Extremist je napisao/la:
Na žalost ne mogu nać smajli "bahati" ili "arogant" da valja, ali vrijedio bi nam sad zlata... Sad

MOLBA SA SAVEZ Wicked12

Paše ? What a Face
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypon lis 27, 2008 9:58 pm

To je "lukavi". Nije to.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptypon lis 27, 2008 10:02 pm

Extremist je napisao/la:
To je "lukavi". Nije to.

Hahahah..

evo još jedan pokušaj

MOLBA SA SAVEZ Kralj210
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyuto lis 28, 2008 12:27 am

King? Blizu je, blizu... Ali ne... Ne... Ono fali nekakav "pompous bastard" smajli. Sad
Ovaj kralj iako pun sebe nije mi baš "sjeo".
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyuto lis 28, 2008 12:55 am

ajde beba exic bude ti teta nasla neki dobar smajlic samo na msnu imam takva 3 *tapštapš* i MOLBA SA SAVEZ 891357 02
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyuto lis 28, 2008 1:37 am

Samo mi nemoj one ogromne odure stavljat ko ovi:

cekic
cool1
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyuto lis 28, 2008 4:30 pm

pf ofkors da ne budu takvi, takvi su fujek.

alsodakle, slijede smajlici koje ja zovem inflating smileys koji su tolko arogantno i bahato napuhani da samo kaj ne eksplodiraju od samodivljenja i samoglorificiranja:

MOLBA SA SAVEZ In1 MOLBA SA SAVEZ Inflates

a evo i gratis spank spank nr. 2 MOLBA SA SAVEZ 1_4_126 za sve ljubitelje spenkspenkanja u dp-u 02
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyuto lis 28, 2008 5:44 pm

vanchi je napisao/la:

alsodakle, slijede smajlici koje ja zovem inflating smileys koji su tolko arogantno i bahato napuhani da samo kaj ne eksplodiraju od samodivljenja i samoglorificiranja:

a evo i gratis spank spank nr. 2 MOLBA SA SAVEZ 1_4_126 za sve ljubitelje spenkspenkanja u dp-u 02

cool1 MOLBA SA SAVEZ 835194 MOLBA SA SAVEZ 835194 MOLBA SA SAVEZ 835194 MOLBA SA SAVEZ 835194 MOLBA SA SAVEZ 835194 MOLBA SA SAVEZ 835194
[Vrh] Go down
Gost
Gost

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Emptyuto lis 28, 2008 6:34 pm

vanchi je napisao/la:

isoooooooo mikiiiiiii spank spank MOLBA SA SAVEZ 91843 hhihihihihihihihihihihihi MOLBA SA SAVEZ 835194
[Vrh] Go down
Sponsored content

MOLBA SA SAVEZ Empty
PostajNaslov: Re: MOLBA SA SAVEZ   MOLBA SA SAVEZ Empty

[Vrh] Go down

MOLBA SA SAVEZ
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ja bi u savez